FUN FUN BERRIES

Qui som a

Ho fem tot des de La Bisbal d'Empordà

amb molt d'amor!

Hola!

Et donem la benvinguda a la nostra web!

Som
FUN FUN BERRIES i ens encanta compartir coneixements sobre alimentació saludable.

Creiem que molta gent té la idea equivocada que la cuina sana és una cuina sense sabor, avorrida i amb poca diversitat. Però la veritat està molt lluny d'això i nosaltres som aquí per a demostrar-ho!


La natura és plena de sabors increïbles, de textures i combinacions úniques que poden fer que el menjar sa es converteixi en tota una experiència gourmet.

Com us sentiu quan mengeu un
tros de síndria o un préssec fresquets un dia calorós d'estiu? Veritat que hi ha una gran diferència en com ens sentim després d'haver menjat un menjar equilibrat i saludable comparat com ens sentim quan mengem una menjar tipus fast food?

El que passa és que estem massa acostumades a una cuina que en realitat res té a veure amb el que el nostre cos necessita i ens és difícil imaginar-nos menjar d'una altra manera.


Aprendre a menjar sa és possible i a més és molt fàcil. Només és qüestió de passes petites, a poc a poc, dia a dia, anar canviant hàbits tot escoltant el nostre cos.

Al final ens n'adonarem que ja no ens vénen de gust aquelles patates fregides o aquella torrada amb Nutella i que ens vénen de gust aliments sans.

Només és qüestió d'escoltar al nostre cos i tenir les eines necessàries. I a FUN FUN BERRIES volem fer això, donar-te eines perquè tu mateixa puguis fer aquest canvi de manera natural i sense presses.

AMB la web i ELS vÍDEOS

Disseny i realització

Anna Paretas

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Cuina vegana

Dolors Artacho

MÖNDO

LA BISBAL D'EMPORDÀ

B12

GIRONA

ON SOM

AULA DE CUINA

+34 659 662 552

Cavallers, 20

La Bisbal d'Empordà

17100 Girona

 

tens duBtes?

ESCRIU-nos!

Vols rebre totes les nostres novetats?
Subscriu-te!

CUINA DELICIOSAMENT SANA!

fun fun
berries

© 2020 by Fun Fun Berries

Tots els vídeos, fotos, receptes i textos han estat creats per l'equip de Fun Fun Berries.

Tots els drets reservats.