Refresc natural de cítrics

Updated: Jun 26, 2020

Què més refrescant aquests dies d'estiu per a combatre la calor que un bon got d'aigua fresca amb un toc de cítrics? Aquesta alternativa a l'aigua normal és ideal per anar consumint durant el dia, a més els cítrics están carregats de propietats i són molt bons per la salut.


Els cítrics estan plens de nutrients com ara vitamina C, vitamines B, calci, ferro, magnesi, potassi i fibra. Fins i tot contenen més potassi que les pomes o els raïms!1. La vitamina C és molt important per a tenir un sistema immunitari fort i el suc de llimona està ple de vitamina C.


El nivell de vitamina C del nostre sistema és una de les primeres coses que disminueix quan estem estressats, és per això que els experts recomanen vitamina C extra especialment durant temporades d'estrés.


2. Són una excel·lent font de potassi


Com ja hem comentat, les llimones contenen un gran potassi, que és bo per a la salut del cor, a més de la funció cerebral i nerviosa.


3. Ajuden a la digestió


Els cítrics no només afavoreixen la digestió saludable depurant les toxines de l'aparell digestiu, sinó que també ajuden a alleujar símptomes de la indigestió com ara cremades, coragre i inflamació.


4. Netegen el nostre sistema


Ajuden a eliminar les toxines del nostre cos millorant la funció enzimàtica i estimulant el fetge.6. Ajuden a prevenir les taques a la pell


Els antioxidants dels cítrics no només ajuden disminuir les taques, sinó també les arrugues!


També es pot aplicar a cicatrius i taques d’edat per reduir el seu aspecte. Com que es desintoxica la sang, mantindrà la brillantor de la pell.


7. Ajuda a perdre pes


El cítrics contenen fibra de pectina, que ajuda a combatre la gana.


8. Redueixen la inflamació


Si bebeu aigua amb cítrics regularment, disminuirà l’acidesa del vostre cos, on es produeixen estats de malalties,


Elimina l’àcid úric de les articulacions, que és una de les causes principals de la inflamació.


9. Et donen un impuls energètic


Els cítrics proporcionen energia al teu cos.


També ajuden a reduir l’ansietat i la depressió. (Fins i tot l’aroma de les llimones té un efecte calmant sobre el sistema nerviós!)

57 views0 comments

Recent Posts

See All